Polčasovú prestávku Super Bowlu spestrí vystúpenie kapely Coldplay

NETKY.SK • 4 December 2015, 09:49 • 2 min
Polčasovú prestávku Super Bowlu spestrí vystúpenie kapely Coldplay

SANTA CLARA - Anglická kapela Coldplay vystúpi v polčasovej prestávke 50. ročníka Super Bowlu - finále NFL v americkom futbale, ktoré bude 7. februára hostiť kalifornská Santa Clara. Skupina, ktorá v piatok vydáva album A Head Full Of Dreams, potvrdila informáciu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Aké skladby zahrajú, však zatiaľ neprezradili. Tento rok sa počas prestávky predstavila Katy Perry, ktorá si ako hostí prizvala Lennyho Kravitza a Missy Elliott. V minulosti sa postarali o hodubnú zložku sledovaného programu Super Bowlu napríklad Prince, Beyoncé, Madonna, Bruce Springsteen či Rolling Stones. Formácia Coldplay vznikla v roku 1996. Prvý štúdiový album Parachutes vydala v roku 2000, odvtedy nazbierala celkovo sedem cien Grammy, osem BRIT Awards, šesť Q Awards či päť NME Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies