Polícia zadržala podozrivého, ktorý mal vykrádať domy v Revúcej a okolí

NETKY.SK • 24 Február 2015, 12:29 • 2 min
Polícia zadržala podozrivého, ktorý mal vykrádať domy v Revúcej a okolí

REVÚCA - Policajtom z Revúcej sa v pondelok (23.2.) podarilo zadržať muža, ktorý je podozrivý z minimálne 10 skutkov prečinu porušovania domovej slobody.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petry Kováčikovej ide o 46-ročného Jána z Revúcej, voči ktorému už vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z uvedeného prečinu.
     

Obvinený sa mal skutkov dopustiť na viacerých miestach v Revúcej a taktiež v obci Lubeník. „V úmysle zmocniť sa cudzej veci neoprávnene vošiel do dvorov rodinných domov, následne prešiel k ich neuzamknutým vchodovým dverám, priestory prehľadal a vo väčšine prípadov ukradol finančnú hotovosť. V troch prípadoch ho vyrušili obyvatelia domov a z miesta ušiel,“ informovala hovorkyňa. Ako dodala, podľa doposiaľ zistených informácií mal svojím konaním spôsobiť celkovú škodu vo výške asi 173 eur.
     

Podľa slov hovorkyne polícia na prípadoch stále pracuje a zo strany vyšetrovateľa bol na prokuratúru podaný podnet na väzobné stíhanie obvineného.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona