Pokutu za parkovanie neodpustili ani exministerke USA Clintonovej

NETKY.SK • 16 Október 2013, 16:58 • 2 min
Pokutu za parkovanie neodpustili ani exministerke USA Clintonovej

LONDÝN - Pri parkovaní v Londýne sú si všetci rovní pred zákonom - aj bývalá ministerka zahraničných vecí USA Hillary Clintonová dostala pokutu za nelegálne parkovanie, keď si minulý piatok preberala cenu. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Bývalá šéfka americkej diplomacie navštívila Londýn, aby si prevzala prestížnu cenu Chatham House (Kráľovského inštitútu pre medzinárodné vzťahy) za prínos k zlepšeniu medzinárodných vzťahov. Clintonovej sprievod však očividne ignoroval pravidlá parkovania v blízkosti sídla známeho diskusného inštitútu (think tank). Člen westminsterskej mestskej rady Daniel Astaire vyjadril presvedčenie, že Clintonová pochopí ich snahu o spravodlivosť voči všetkým, bez ohľadu na ich postavenie na svetovej politickej scéne. Astaire vysvetlil, že Clintonová parkovala "takmer 45 minút bez zaplatenia". Pokuta predstavuje 40 britských libier (vyše 47 eur), ak sa zaplatí v priebehu dvoch týždňov, potom je to však dvojnásobok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona