Pokus o brutálnu vraždu dôchodkyne petangovou guľou

NETKY.SK • 9 Jún 2021, 13:49 • 2 min
Pokus o brutálnu vraždu dôchodkyne petangovou guľou

BRATISLAVA - Muž sa v Bratislave pokúsil brutálne zavraždiť dôchodkyňu petangovou guľou, hrozí mu za to doživotný trest.

slovakia

left justify in out

Útočník mal v pondelok 7. júna krátko pred 01:00 pristúpiť v jednom z bytov obytného domu k posteli, kde spala 69-ročná žena. S petangovou guľou, ktorú držal v ruke ju udrel do spánkovej oblasti hlavy, pričom sa chcel opätovne pokúsiť o ďalší úder guľou. Nakoľko sa na následky úderu žena zobudila, od svojho konania upustil.

 

Na miesto tejto udalosti, ktoré sa nachádzalo v jednom z bytov v bratislavskej mestskej časti Rača, boli privolaní policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorí muža zatkli. Žena utrpela okrem psychickej traumy aj zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do nemocice. Muža policajti eskortovali na policajné oddelenie a bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

 

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v tejto súvislosti spracoval aj podnet k návrhu na vzatie obvineného muža do väzby," dodala polícia.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona