Pokus o bankovú lúpež si vyžiadal 11 obetí

NETKY.SK • 7 December 2018, 18:43 • 2 min
Pokus o bankovú lúpež si vyžiadal 11 obetí

RIO DE JANEIRO - Šesť bankových lupičov a päť rukojemníkov vrátane jedného dieťaťa zahynulo v piatok nadránom miestneho času v štáte Ceará ležiacom na severovýchode Brazílie pri policajnom zásahu po pokuse o vylúpenie dvoch bánk. Informovala o tom agentúra AFP.

slovakia

left justify in out

"Podľa informácií z nemocnice máme 11 mŕtvych - šesť banditov a päť rukojemníkov," povedal podľa agentúry AFP pre rozhlasovú stanicu Radio Band News Lielson Landin, starosta mesta Milagres, kde k udalosti došlo.

 

Agentúra AP uviedla, že pri incidente zahynulo 12 ľudí, z toho dve deti. Vojenská polícia štátu Ceará oznámila, že pokusy o lúpež sa začali okolo 02.30 h v centre mestečka Milagres, ktoré má okolo 28.000 obyvateľov. Podľa denníka O Globo bolo lupičov najmenej 30.

Iné miestne médiá uviedli, že páchatelia zablokovali jednu z ulíc nákladným autom a zastavili ďalšie vozidlo, v ktorom sa nachádzala päťčlenná rodina. Pri zásahu polície došlo k takmer 20-minútovej prestrelke medzi ozbrojenými lupičmi a príslušníkmi policajného komanda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona