Pokrový hráč s komplicom v okrese Galanta olúpili Čecha: Hodili ho do pivnice!

NETKY.SK • 29 September 2014, 13:43 • 2 min
Pokrový hráč s komplicom v okrese Galanta olúpili Čecha: Hodili ho do pivnice!

BRATISLAVA/GALANTA - Zviazaný a okradnutý skončil v pivnici jedného z rodinných domov v Šoporni v okrese Galanta mladý Čech.

slovakia

left justify in out

Po hodinách útrap sa mu podarilo dostať von a vďaka náhodnému okoloidúcemu privolali policajtov. Dvadsaťšesťročného mladíka vylákal na stretnutie pokrový hráč z Bratislavy, s ktorým sa poznal. Tridsaťpäťročný Bratislavčan mu mal ukázať pokrový softvér, o ktorý sa mladý muž zaujímal. Čecha počkal pred bratislavskou herňou, kde si k nemu prisadol do auta a odviezol ho do domu v Šoporni. Tu ho so svojím komplicom zhodil na zem, spútali mu ruky a lepiacou páskou mu zviazali nohy a prelepili tvár. Z vreciek mu zobrali peňaženku s vysokou hotovosťou a platobnými kartami, vylákali od neho PIN kódy a hodili ho do pivnice. Dvojica potom z domu odišla.

 

Ako uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, po dlhých hodinách sa vyslobodil a okoloidúci zavolal policajtov, ktorí Čecha odviedli na oddelenie. Na druhý deň policajti podozrivé auto s dvoma mužmi zastavili v Šoporni, jeden z nich bol pokrový hráč. Pri prehliadke Kia Sportage našli ulúpené veci. Tridsaťpäťročného Petra na základe dôkazov obvinili z lúpeže, pozbavenia osobnej slobody a neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Spracovaný bol aj návrh na väzobné stíhanie, napokon je však stíhaný na slobode. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov. Druhého muža po vypočutí prepustili na slobodu, pretože sa zatiaľ nepotvrdila jeho spojitosť so zločinmi, dodala Kredatusová. Prípad polícia naďalej vyšetruje. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona