Pokračuje pojednávanie s obžalovanými v kauze utýranej Lucky

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 11:51 • 2 min
Pokračuje pojednávanie s obžalovanými v kauze utýranej Lucky

BRATISLAVA – Okresný súd Bratislava I dnes pokračuje v hlavnom pojednávaní s Jurajom Hrotákom a Alexandrou Hrotákovou, ktorí sú obžalovaní v kauze utýranej maloletej Lucky Luknárovej. TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

slovakia

left justify in out

"Z 11 predvolaných svedkov sa dostavili siedmi, štyria sú ospravedlnení z neúčasti na hlavnom pojednávaní. Súd postupne svedkov vypočuje," uviedol Adamčiak.
      

V septembri 2012 našla polícia telo maloletej Lucky Luknárovej v byte, kde bývala so svojou rodinou. V tom čase bola približne tri roky po smrti. Polícia o rok na to obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy Alexandru Hrotákovú a Juraja Hrotka, matku a otčima Lucky. Manželia sú stíhaní väzobne. 
      

Doteraz si Alexandra Hrotáková odpykala sedemmesačný trest za neoprávnené poberanie prídavkov na mŕtvu Lucku a za pokus o vstup do cudzieho bytu bez vedomia majiteľa. Neskôr ju polícia obvinila z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. Jej manžel Juraj Hroták si v polovici minulého roka odpykal trest za inú trestnú činnosť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona