Pokračovanie nového Spider-Mana sa dostane do kín 5. júla 2019

NETKY.SK • 11 December 2016, 17:22 • 2 min
Pokračovanie nového Spider-Mana sa dostane do kín 5. júla 2019

BRATISLAVA – Predstavitelia spoločnosti Sony Pictures oznámili, že pokračovanie očakávanej snímky Spider-Man: Návrat domov sa dostane do kín 5. júla 2019.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie prišlo po tom, ako v relácii Jimmy Kimmel Live debutoval trailer k spomínanej prvej snímke, ktorá sa do slovenských kín dostane 6. júla 2017.


Zástupcovia spoločnosti zároveň oznámili zmenu premiérového dátumu štvrtej časti série Bad Boys (1995, 2003) na 24. mája 2019. Akčná komédia bola pôvodne naplánovaná na 3. júla. Podobne ako v prípade Spider-Mana, aj tretiu časť zo spomínanej série, ktorá bude mať názov Bad Boys For Life, do kín ešte len uvedú. Jej slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 11. januára 2018.


Spomínaný film Spider-Man: Návrat domov režíroval Jon Watts, ktorý sa podieľal aj na scenári. Na ňom pracovali aj Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Christopher Ford, Chris McKenna a Erik Sommers. Tom Holland stvárni Spider-Mana, pričom si ho už zahral aj v snímke Captain America: Občianska vojna (2016). V titule Spider-Man: Návrat domov sa predstavia Robert Downey Jr., Michael Keaton, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Donald Glover, Jon Favreau, Martin Starr, Logan Marshall-Green, Zendaya, Laura Harrier, Tony Revolori, Bokeem Woodbine a ďalší.


V menovanom projekte Bad Boys For Life si podobne ako v prvých dvoch častiach zahrajú Will Smith (Mike Lowrey) a Martin Lawrence (Marcus Burnett). Snímku však už nenakrúti režisér prvých dvoch dielov Michael Bay, ale Joe Carnahan, ktorý má na konte aj akčné filmy ako A-Team (2010) alebo Medzi vlkmi (2011). Scenár napíše David Guggenheim, známy aj vďaka trileru Nepriateľ pod ochranou (2012), a produkcie sa opäť ujme Jerry Bruckheimer.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona