Pokračovanie Jurského sveta začnú nakrúcať v marci

NETKY.SK • 14 November 2016, 11:43 • 2 min
Pokračovanie Jurského sveta začnú nakrúcať v marci

BRATISLAVA - Pripravované pokračovanie dobrodružného sci-fi Jurský svet (2015) začnú nakrúcať v marci budúceho roka. V rozhovore pre portál ComingSoon.net to uviedol španielsky režisér Juan Antonio Bayona, ktorý má novinku na starosti.

slovakia

left justify in out

"Už sme začali pracovať na pokračovaní Jurského sveta, pričom nakrúcanie sa začne v marci," vyhlásil 41-ročný rodák z Barcelony, ktorý prevzal režisérsku taktovku od Colina Trevorrowa. Ten spoločne s Derekom Connollym napísal scenár pokračovania. Bayona ďalej opísal proces vzniku novinky. "Táto snímka je viac o spolupráci, a to nie len s Colinom Trevorrowom, ale aj so Stevenon Spielbergom a Frankom Marshallom (producentmi, pozn. SITA). Je to ich dieťa, rovnako ako aj moje. Je to o zdieľaní názorov a spolupráci, aby sme mohli tento príbeh prerozprávať. Na druhej strane, môj spôsob, ako to spraviť, je nájsť niečo veľmi osobné. A preto si myslím, že v tomto filme bude dosť výrazná aj moja stopa," uviedol režisér. V novinke si zahrajú Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones a Rafe Spall, termín americkej premiéry je naplánovaný na 22. júna 2018.

 

Jurský svet nadväzuje na filmy Jurský park (1993) a Stratený svet: Jurský park (1997) Stevena Spielberga a Jurský park 3 (2001) Joea Johnstona. V snímke si zahrali spomínaní Chris Pratt a Bryce Dallas Howard ako aj Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, B. D. Wong či Irrfan Khan. Film sa stal štvrtým titulom, ktorému sa podarilo prekročiť miliardu dolárov v zahraničných tržbách, pričom celkovo aj s domácimi, severoamerickými tržbami dosiahol 1,67 miliardy dolárov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies