Pokračovanie Deadpoola začnú nakrúcať začiatkom roka 2017

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 14:21 • 2 min
Pokračovanie Deadpoola začnú nakrúcať začiatkom roka 2017

BRATISLAVA - Nakrúcanie pokračovania akčnej snímky Deadpool (2016) odštartuje pravdepodobne na začiatku roka 2017.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál Collider to uviedol producent Simon Kinberg. "Chalani, Wernick a Reese (scenáristi prvej časti Paul Wernick a Rhett Reese, pozn. SITA) pracujú na scenári. Dúfame, že ho budeme mať čoskoro," odpovedal filmár redaktorovi pri príležitosti odovzdávania Saturn Awards, keď sa ho spýtal na novinky ohľadom filmu.

 

"Dúfame, že film začneme nakrúcať niekedy na začiatku budúceho roka," dodal. Či ho budú znova nakrúcať vo Vancouveri, však nevedel potvrdiť.


Film Deadpool, ktorý vznikol pod hlavičkou spoločnosti 20th Century Fox, priniesol príbeh žoldniera Wadea Wilsona, ktorý sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X. Ten z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola.

 

Ako titulná postava sa predstavil kanadský herec Ryan Reynolds, ktorý by si mal svoju úlohu zopakovať aj v spomínanom pokračovaní. Okrem neho si v snímke zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies