Pokračovanie Deadpoola nakoniec nakrúti David Leitch

NETKY.SK • 19 November 2016, 18:21 • 2 min
Pokračovanie Deadpoola nakoniec nakrúti David Leitch

BRATISLAVA - Réžie pripravovaného pokračovania akčnej snímky Deadpool (2016) sa napokon ujme americký kaskadér, herec a režisér David Leitch.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter, podľa ktorého filmár už podpísal zmluvu so spoločnosťou 20th Century Fox, zastrešujúcou výrobu očakávaného filmu. Leitch, ktorý sa režisérsky podieľal na snímke John Wick (2014) a momentálne nakrúca triler The Coldest City, tak nahradí amerického filmára Tima Millera.


Miller, ktorý nakrútil prvú snímku o žoldnierovi Wadeovi Wilsonovi, odstúpil od projektu minulý mesiac. Údajne sa tvorivo nezhodol s predstaviteľom titulnej postavy Ryanom Reynoldsom. Podľa dostupných informácií však majú Miller a štúdiá 20th Century Fox naďalej dobrý vzťah, pričom filmár by sa mal v blízkej budúcnosti začať podieľať na ich ďalšom projekte Influx, ktorý bude adaptáciou rovnomenného sci-fi románu Daniela Suareza z roku 2014.


Film Deadpool, ktorý vznikol pod hlavičkou spomínanej spoločnosti 20th Century Fox, priniesol príbeh Wadea Wilsona. Ten sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X, ktorý z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. Ako titulná postava sa predstavil spomínaný kanadský herec Ryan Reynolds, ktorý by si mal svoju úlohu zopakovať aj v spomínanom pokračovaní. Okrem neho si v snímke zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller. Scenár pre nový film napíšu Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí stoja aj za príbehom prvej snímky. Ďalší členovia hereckého obsadenia novinky zatiaľ nie sú známi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies