Pokračovanie Avatara uvedú na Vianoce 2017, tvrdí Cameron

NETKY.SK • 26 December 2015, 11:08 • 2 min
Pokračovanie Avatara uvedú na Vianoce 2017, tvrdí Cameron

KANADA - Kanadský filmár James Cameron prezradil, že pripravovaný sequel úspešného filmu Avatar (2009) vyjde na Štedrý deň v roku 2017.

slovakia

left justify in out

O novom termíne, ktorý pôvodne stanovili na rok 2016, informoval počas montrealskej premiéry šou Toruk: The First Flight zoskupenia Cirque Du Soleil.


Šesťdesiatjedenročný režisér tiež uviedol, že snímku, ktorá by mala byť prvou časťou trojdielnej ságy nadväzujúcej na film z roku 2009, by mali začať nakrúcať začiatkom nového roka. Ako dodal, členovia štábu sú po technickej stránke pripravení a momentálne sa pracuje na finálnych úpravách.


Ďalšie dva diely ságy budú mať premiéru vždy s ročným odstupom. V pripravovanej trilógii sa opäť predstavia v hlavných úlohách Sam Worthington, Zoe Saldana či Sigourney Weaver. Šesťdesiatšesťročná Weaver by však mala stvárniť novú postavu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona