Pokovič po triumfe nad Čeľabinskom 4:2: Víťazstvo má pre nás veľkú cenu

NETKY.SK • 29 November 2013, 11:32 • 2 min
Pokovič po triumfe nad Čeľabinskom 4:2: Víťazstvo má pre nás veľkú cenu

MINSK - Nový hlavný tréner bieloruského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinama Minsk Ľubomír Pokovič po výhre nad Traktorom Čeľabinsk 4:2 ocenil výkon svojho mužstva nad silným súperom. Víťazstvo považoval za veľmi cenné.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že Traktor odohral veľmi dobré posledné zápasy proti silným súperom," citoval oficiálny internetový portál Dinama slovenského trénera po stretnutí. "Aj proti nám hrali veľmi dobre. Na konci prvej tretiny sme ich v našom obrannom pásme nevedeli zastaviť dve minúty. Potom sme ale hru vyrovnali. V druhej tretine sme už aj my mali dostatok možností smerom dopredu. No súper nám po našom útoku strelil gól, keď sa puk od našej hokejky odrazil do bránky. Musím, ale povedať, že aj hráči Traktoru mali dostatok dobrých príležitostí. Je to veľmi dobré mužstvo, rýchle, dobre korčuľujúce, hráči výborne ovládajú puk a majú dobrú streľbu. Toto víťazstvo má pre nás veľkú cenu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona