Pokojný Paríž je pripravený na žreb ME 2016

NETKY.SK • 12 December 2015, 17:46 • 2 min
Pokojný Paríž je pripravený na žreb ME 2016

PARÍŽ - Počas zamračeného sobotňajšieho popoludnia v uliciach francúzskej metropoly Paríž nebolo badať, že o 18.00 h sa tam začne významná futbalová akcia - žreb základných skupín záverečného turnaja majstrovstiev Európy, ktorý sa od 10. júna do 10. júla budúceho kalendárneho roka uskutoční na desiatich miestach krajiny "galského kohúta".

slovakia

left justify in out

Až priamo pri Kongresovom paláci na námestí Place de la Porte Maillot stoja konvoje policajných mikrobusov. Samozrejme, príchod do dejiska žrebu sprevádzajú viacstupňové bezpečnostné kontroly, aj vzhľadom na nedávne teroristické útoky. V Palais de congrés bude priebeh losovania sledovať tristo novinárov. Pokojná situácia panuje tiež na hraniciach, na vstupe do Francúzska i Nemecka sa vykonávajú iba bežné pasové kontroly. Miernu obštrukciu v sobotu spôsobila len chvíľková odstávka linky 3 parížskeho metra pre "podozrenie z nehody".


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona