Pojednávanie s Jánom T. pre vraždu konateľky pokračovalo prehrávaním zvukových záznamov

NETKY.SK • 4 Február 2016, 15:13 • 2 min
Pojednávanie s Jánom T. pre vraždu konateľky pokračovalo prehrávaním zvukových záznamov

PEZINOK – Na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Pezinku dnes prehrávaním zvukových záznamov pokračovalo pojednávanie s bývalým príslušníkom francúzskej cudzineckej légie Jánom T. a ďalšími dvoma obžalovanými Mikulášom B. a Marcelom M.

slovakia

left justify in out

Podľa obžaloby sa mali najneskôr od roku 2015 spolčiť za účelom usmrtenia jednej konateľky košickej spoločnosti, ktorá bola prekážkou pre ich podnikateľské aktivity. Trio je obžalované z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy v štádiu prípravy a z obzvlášť závažného zločinu podvodu. Trestný čin podvodu sa týka prevodu nehnuteľností podnikateľky na iné osoby.

 

 

“Súd za štyri dni vypočul šiestich svedkov, čítal listinné dôkazy a prehrával zvukové záznamy. Dvaja z troch obžalovaných požiadali súd, aby sa konalo v ich neprítomnosti. Hlavné pojednávanie bude pokračovať 16. a 17. marca,“ povedala pre TASR hovorkyňa Špecializovaného trestného súdu Katarína Kudjáková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies