Pohreb Ivety Bartošovej: Neprišiel speváčkin syn Artur, ani mama, ani známe osobnosti!

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 16:12 • 2 min
Pohreb Ivety Bartošovej: Neprišiel speváčkin syn Artur, ani mama, ani známe osobnosti!

PRAHA - V pražskom Strašnickom krematóriu sa dnes najbližší rozlúčili so speváčkou Ivetou Bartošovou, na želanie rodiny išlo len o súkromný obrad. Na mieste sa už od predpoludnia zhromažďovali novinári a polícia. Syn Artur ani speváčkina matka na obrad nedorazili, napísal spravodajský portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Auto s manželom speváčky Jozefom Rychtářom prišlo pred krematórium v sprievode policajných áut. Okrem novinárov a policajtov sa pred krematóriom neobjavila ani jedna známa osobnosť okrem speváka Jana Bendiga, mladého účastníka jedného z ročníkov českej SuperStar. Na obrad nakoniec nedorazil speváčkin syn Artur ani jej matka, napísal portál iDNES.cz.

 

Medzi smútočnými hosťami sa v civile objavila aj mladá policajná vyšetrovateľka, ktorá sa prípadom speváčkinej smrti zaoberá už od prvého dňa. Spolu so sprievodom ju ale do obradnej siene nepustili. Rovnako neúspešne odchádzal od strážených dverí aj dojatý spevák Bendig, uviedol portál iDNES.cz.

 

Po tretej hodine popoludní zmizla spred hlavného vchodu aj šesťčlenná ochranka. Vstup do obradnej miestnosti zostal však aj naďalej zamknutý. Dovnútra sa tak nedostalo ani šesťdesiat speváčkiných fanúšikov, ktorí sa medzitým pred krematóriom zhromaždili. Medzi nimi sa podľa portálu iDNES.cz mihla aj postava Zdeňka Macuru, ďalšieho z mužov, ktorí sa v ostatných rokoch okolo Bartošovej točili. Macura pritom tvrdil, že sa obradu nezúčastní. 

 

O pol štvrtej opustila areál krematória dvojica čiernych audi, opäť v sprievode policajných vozidiel. Polícia zastavila premávku, aby mohli obe autá krokom vyjsť von. Za čiernymi sklami nebolo nič vidieť, ale podľa portálu iDNES.cz sa dá predpokladať, že v týchto autách opustili sieň najbližší na čele s Rychtářom.

 

Bartošová sa narodila 8. apríla 1966. Má staršieho brata Lumíra a sestru-dvojča Ivanu. Prvé úspechy v kariére zaznamenala v páre s Petrom Sepéšim, ktorý bol aj jej partnerom. V roku 1985 však tragicky zahynul, informoval web iDNES.cz. Bartošová niekoľkokrát zvíťazila v anketách popularity Zlatý slávik a TýTý. Zlatého slávika získala prvýkrát ako 20-ročná. Spolupracovala s Františkom Janečkom a Ladislavom Štaidlom. S týmto českým hudobníkom, skladateľom a producentom má syna Artura (17).

 

Bartošová naspievala najmä v 80. rokoch minulého storočia množstvo hitov vrátane Hej, pane diskžokej, Léto, Málo mě znáš, Víš, lásko alebo Když láska schází. Prespievala aj pieseň ku obľúbenej rozprávke Tri oriešky pre popolušku. V 90. rokoch bodovala ešte skladbou Václavák, ale účinkovaním v muzikáloch Dracula a Mrazík jej hviezda zhasínala.

 

Bartošová vlani uzavrela manželstvo s Josefom Rychtářom, ktorého si vzala po rozvode s hercom a producentom Jiřím Pomejem.

 

V posledných rokoch o nej médiá často písali kvôli jej problémom s alkoholom a výstrednému správaniu mužov v jej okolí. 

 

Dňa 29. apríla spáchala speváčka samovraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona