Pohodu nominovali na prestížnu UK Festival Awards

NETKY.SK • 9 Október 2014, 17:54 • 2 min
Pohodu nominovali na prestížnu UK Festival Awards

BRATISLAVA - Slovenský multižánrový festival Bažant Pohoda patrí medzi 32 podujatí, ktoré nominovali na prestížnu UK Festival Awards v kategórii Najlepší zahraničný festival.

slovakia

left justify in out

O cenu sa pritom uchádzajú aj americké podujatia Bonaroo a Coachella, ďalej austrálsky Splendor in the Grass, japonský Fuji Rock, dánsky Roskilde, španielska Primavera, maďarský Sziget, nemecký Melt!, poľský Open'er alebo holandský Pinkpop.

 

Pohodu pritom nominovali aj v rámci European Festival Awards, a to v kategórii Najlepší stredný festival. "Sme hrdí, že sme nominovaní medzi tridsiatkou najlepších festivalov sveta. Teraz by bolo super, keby nás aj naši ľudia odmenili a hlasovali za nás v oboch anketách. Čím viac sa o Bažant Pohode hovorí, tým ľahšie sa nám zháňajú silné zahraničné mená. Aj ľudia zo Slovenska - jednoducho tým, že zahlasujú - tak spoluvytvárajú náš festival," uviedol riaditeľ Pohody Michal Kaščák. 

 

Hlasovať je možné na webstránke www.surveymonkey.com. UK Festival Awards budú udeľovať 1. decembra v londýnskom The Roundhouse a European Festival Awards 14. januára v rámci holandského festivalu Eurosonic Noorderslag.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies