Pohoda oznámila ďalších skvelých interpretov

NETKY.SK • 26 Január 2022, 14:05 • 2 min
Pohoda oznámila ďalších skvelých interpretov

BRATISLAVA - Festival sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne. Okrem zahraničných účinkujúcich pribudol aj prvý slovenský zástupca.

slovakia

left justify in out

Program festivalu Pohoda 2022 doplnili v stredu mladé umelkyne – nórska popová hviezda Sigrid, autorka jedného z najospevovanejších albumov minulého roka Snail Mail a izraelská raperka, speváčka a producentka Noga Erez. Do Trenčína sa vráti s novým projektom a albumom. Informoval o tom PR manažér podujatia Anton Repka.

 

 

V zozname prepotvrdených mien pribudol aj americký folk-rockový pesničkár Kevin Morby. V line-upe je tiež viacero nových mien s francúzskymi koreňmi. „Predstaví sa mimoriadne zábavný a talentovaný multiinštrumentalista, zvukový experimentátor a majster improvizácie Mezerg a muzikanti sa môžu tešiť aj na experimentálno-avant-prog-rockovú kapelu Aquaserge,“ priblížil Repka.

 

Prečítajte si tiež: Titulná skladba k seriálu RTVS Priznanie od Peter Bič Project má nový videoklip

 

Návštevníci Pohody 2022 tiež uvidia projekt Faux Real, ktorý tvoria bratia s francúzsko-americkými koreňmi Virgile a Elliott Arndtovci. „Kombinujú v ňom prvky post-punku, glam rocku a súčasného R&B s jedinečným zmyslom pre humor,“ poznamenal Repka.

 

 

Potvrdil tiež prvého slovenského interpreta, ktorý sa tento rok predstaví na trenčianskom letisku. „Prvým potvrdeným slovenským menom je kapela 52 Hertz Whale, ktorá len pred pár dňami reprezentovala našu krajinu na festivale Eurosonic Noorderslag.“

 

Účasť na 24. ročníku Pohody predtým potvrdili napríklad Nick Cave & The Bad Seeds, The Libertines, Metronomy, Richie Hawtin, Black Pumas, Wolf Alice, Black Midi, Paula Temple, Hatari a ďalší.  

 

Možno vás zaujme: Presunuli bratislavský koncert lídra kapely Rammstein Tilla Lindemanna




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies