Pohoda ovládla nominácie na European Festival Awards

NETKY.SK • 11 December 2017, 14:0 • 2 min
Pohoda ovládla nominácie na European Festival Awards

BRATISLAVA - Nomináciám na European Festival Awards vládne trenčiansky festival Pohoda, ktorý sa uchádza o víťazstvo v siedmich kategóriách.

slovakia

left justify in out

Konkrétne sú to Najlepší line-up, Najlepší promotér, Najlepší stredne veľký festival, Ocenenie za ekologické riešenia, Ocenenie za inovácie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia, Ocenenie pre najlepšie aktivity značky na festivale a ocenenie za prístup v rámci dôležitých spoločenských tém - Take a Stand Award.

Pohoda sa ocitla medzi nominovanými aj v minulosti. Novinkou je premiérová nominácia za inovácie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia, kde organizátori prihlásili systém riešenia meteorologických situácií, ktorý realizujú v spolupráci s odborníkmi zo Slovenského hydrometeorologického ústavu.

Porota ocenila aj zelené komplexné riešenia festivalu. Odborníkov tiež zaujal projekt založený na energeticky samostatnom "fotovoltickom" stagei, ako aj solárne lampy, ktoré osvetľujú veľkú časť festivalového areálu. V rámci ocenenia Take a Stand presvedčila porotu víťazná inštalácia Public Festival Award - Minaret.

Päť nominácií má festival Roskilde, štyri Lowlands, po tri získali Sziget, Exit, Wacken, Woodstock Festival Poland a Electric Castle. České podujatie Colours of Ostrava sa uchádza o cenu v kategórii veľkých festivalov. Mená víťazov vyhlásia 17. januára v holandskom Groningene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona