Pohoda môže konečne privítať 30-tisíc návštevníkov!

NETKY.SK • 31 Marec 2022, 12:14 • 2 min
Pohoda môže konečne privítať 30-tisíc návštevníkov!

TRENČÍN - Festival sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne a po dvojročnej prestávke opäť v plnej verzii. Informoval o tom organizátor Michal Kaščák.

slovakia

left justify in out

„Vždy sme sa spoliehali na názor expertov, aj tento rok pokračujeme v konzultáciách s odborníčkami Máriou Štefkovičovou a Zuzanou Krištúfkovou. Na základe našich rozhovorov, ale aj na základe zrušenia takmer všetkých opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR v súvislosti s COVID-19, s radosťou oznamujeme, že sa na trenčianskom letisku uvidíme na plnej verzii Pohody,“ uviedol Kaščák.

 

 

Festival pripravujú v podobnej verzii ako v roku 2019, kapacita ostáva limitovaná na 30 000 návštevníkov, pribudne množstvo noviniek a vylepšení.

 

Informáciu potvrdilo na svojom webe aj Ministerstvo kultúry SR, ktoré uviedlo, že kapacitné obmedzenia sa letných festivalov nebudú týkať. „Už o 98 dní sa tak po dlhých troch rokoch opäť uvidíme v plnej kráse na Letisku Trenčín,“ doplnil Kaščák.

 

 

Na Pohode sa tento rok predstavia napríklad Nick Cave & The Bad Seeds, The Libertines, Flume, Kevin Morby, Metronomy, Richie Hawtin, Black Pumas, Wolf Alice, Black Midi, Paula Temple, Hatari, projekt Nemoderný chalan: Laco Lučenič a Midi Lidi a mnohí ďalší. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Genesis odohrali posledný koncert. Phil Collins bol dojatý!

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies