Pohár federácie: Schiavoneová bude vo finále chýbať pre rameno

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:09 • 2 min
Pohár federácie: Schiavoneová bude vo finále chýbať pre rameno

RÍM - Absencia grandslamovej šampiónky Francescy Schiavoneovej v nominácii domáceho Talianska na finále Pohára federácie 2013 tenisových reprezentačných družstiev žien proti Ruskám na antuke v Cagliari (2. - 3. novembra) je určitým prekvapením, hoci štvorica, ktorú nahlásil kapitán Corrado Barazzutti - Sara Erraniová, Roberta Vinciová, Flavia Pennettová a Karin Knappová - momentálne figuruje vyššie vo svetovom rebríčku WTA vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

"Šéf realizačného tímu ju oslovil, ale Francesca má problémy s ramenom. Je nám to veľmi ľúto, lebo si v 33 rokoch mohla do svojej zbierky pridať ďalšiu cennú trofej. Karin Knappovú považujeme za dôstojnú alternatívu, hoci vo svojej kariére nedosiahla toľko úspechov. Vzhľadom na antukový povrch dostala prednosť pred Camilou Giorgiovou," cituje prezidenta národnej federácie FIT Angela Binaghiho portál Live Tennis.

Premožiteľky Sloveniek z aprílového moskovského semifinále Rusky nastúpia na Sardínii so sotva treťou garnitúrou. Kapitán "zbornej" Šamiľ Tarpišev oficiálne predbežne nominoval štvoricu Alexandra Panovová, Alisa Klejbanovová, Irina Chromačevovová a Margarita Gasparianová a verejne pripustil, že hostky sú v podstate bez šance na úspech.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies