Pohádal sa s priateľkou, usporiadal si žúr s drogami v Merkelovej lietadle!

NETKY.SK • 21 August 2013, 13:59 • 2 min
Pohádal sa s priateľkou, usporiadal si žúr s drogami v Merkelovej lietadle!

COTTBUS – Usporiadať si žúr s drogami v lietadle nemeckej kancelárky Angely Merkelovej! Prečo nie? Istému mužovi sa to aspoň na niekoľko hodín podarilo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyri ročný bodybuilder tureckého pôvodu Volkan T. sa dostal do súkromného lietadla Angely Merkelovej. Doniesol si so sebou balíček trávy a niekoľko kusov extázy. Volkan si potom iba v spodnej bielizni tancoval v kokpite lietadla Airbus 319 najmenej štyri hodiny, kým ho chytila ochranka letiska. Počas zásahu ho do nohy pohrýzol pes.

Podľa nemeckých médií sa niekoľko hodín pred touto nezvyčajnou party Volkan pohádal s priateľkou. Prišiel na letisko a strážnikovi povedal, že ide na svadobnú hostinu, ktorá sa konala na letisku. Potom preliezol ostnatý plot, a cez ľavé krídlo sa dostal do lietadla. Keď bol vnútri vyzliekol sa iba do spodnej bielizne a začal tancovať. V lietadle stihol vystriekať hasiaci prístroj, nafúknuť núdzovú šmykľavku pri východe a zatancoval si aj na krídle lietadla. Dohromady spôsobil škodu za 100-tisíc eur. Keď bol v kokpite omylom stačil tlačidlo, ktoré privolalo ochranku letiska. Inak by si ho ani nevšimli.

Iróniou je, že nemecká kancelárka Merkelová, bola v opere na hre Lietajúci Holanďan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies