Pogba sa v príprave zranil, možno nestihne MS

NETKY.SK • 28 Júl 2022, 14:38 • 2 min
Pogba sa v príprave zranil, možno nestihne MS

Mimoriadne nešťastný návrat do Juventusu absolvoval francúzsky reprezentant Paul Pogba. Čerstvá posila Starej dámy si v príprave poranila meniskus a vynechá úvod novej sezóny.

slovakia

left justify in out

Hoci magazín Gazetta Dello Sport informoval o tom, že sa 29-ročný futbalista podrobí operačnému zákroku a čaká ho minimálne dvojmesačná pauza, v prípade operácie by sa rekonvalescencia predĺžila a hrozilo by, že vynechá majstrovstvá sveta v Katare. Pogba údajne nechce absolvovať operáciu, poslúchne však verdikt špecialistov, ktorý si vypočuje v najbližších dňoch.

 

 

Ak lekári odporučia Pogbovi ľahnúť si pod nôž, zákrok absolvuje v Spojených štátoch amerických, kde sa momentálne nachádza so spoluhráčmi. V pondelok chýbal na tréningu v Dallase a nenastúpil ani do zápasu s Barcelonou, ktorý skončil remízou 2:2. Juventus tak bude zrejme hľadať ďalšiu posilu do zálohy, ktorá je bohatšia aj o Ángela Di Maríu. V kuloároch sa spomína predovšetkým meno mladého Nicolu Zaniola z AS Rím, ktorý má o prestup do Turína eminentný záujem.

 

 

Najzaujímavejšie na návrate Pogbu do Juventusu je to, že ho Stará dáma v roku 2012 priviedla z Manchesteru United ako voľného hráča. Pogba v Juventuse futbalovo vyrástol a stal sa z neho jeden z najlepších hráčov sveta, United preto za neho o štyri roky neskôr zaplatili Talianom 105 miliónov eur, čo bol v tom čase prestupový rekord. Hráč však v Manchesteri nedokázal podávať rovnaké výkony ako v Serii A a podieľal sa len na zisku dvoch menších trofejí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies