Pogba predviedol freestyle so zaviazanými očami!

NETKY.SK • 6 Február 2014, 19:20 • 2 min
Pogba predviedol freestyle so zaviazanými očami!

TURÍN - Paul Pogba predviedol neuveriteľné futbalové majstrovstvo – freestyle so zaviazanými očami. S takýmito schopnosťami by momentálne mohol hrať vo svojom bývalom klube Man Utd aj poslepiačky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročnému stredopoliarovi Juventusu Turín spoluhráči zaviazali oči a napriek tomu dokázal žonglovať s loptou. Práve takáto vlastnosť by sa teraz hodila trénerovi United Davidovi Moyesovi do stredu poľa.

Pogba by už toto leto mohol opustiť Juventus, keďže záujem prejavilo mnoho popredných európskych klubov. Medzi záujemcami o jeho služby nájdeme veľkokluby ako PSG či Real Madrid, ale chcel by ho späť aj jeho starý zamestnávateľ Manchester United. V Juventuse však dúfajú, že sa im ho podarí udržať a s klubom podpíše dlhodobú zmluvu.

Pogba počas svojho pôsobenia na Old Trafford nastúpil v drese Man Utd iba tri krát a údajne ho k odchodu z anglického klubu donútil prístup bývalého trénera Sira Alexa Fergusona. Do Juventusu prestúpil v auguste 2012 ako voľný hráč a jeho hodnota na trhu bola vtedy iba €3,5 milióna. Od jeho prestupu ubehlo 18 mesiacov a jeho hodnota sa 10-násobne zvýšila na necelých €35 miliónov. Celkom dobrý obchodný ťah Juventusu, čo poviete?

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies