Podvodník zneužil osobné údaje Košičana a zobral si úver 10.tisíc

NETKY.SK • 27 Február 2017, 13:19 • 2 min
Podvodník zneužil osobné údaje Košičana a zobral si úver 10.tisíc

ZVOLEN – Zvolenskí policajti vyšetrujú zločin podvodu, ktorého sa dopustil doposiaľ nestotožnený páchateľ. Ten zneužil osobné údaje 53-ročného Košičana a uzavrel s finančnou spoločnosťou spotrebiteľský úver vo výške 10.000 eur, splatný v celkovej výške viac ako 18.000 eur. TASR o tom dnes informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

slovakia

left justify in out

"Predmetný úver sa zaviazal splácať v pravidelných mesačných splátkach, a to vo výške viac ako 168 eur, pričom ich nespláca. Svojím konaním uviedol schvaľovateľa úveru do omylu a spôsobil tak spoločnosti škodu viac ako 18.000 eur. Páchateľ na uzavretie úverovej zmluvy vyhotovil falošný občiansky preukaz, ktorým sa počas jeho vybavovania oficiálne preukazoval," konštatovala Faltániová.

 

Polícia žiada občanov, ktorí by vedeli podať akékoľvek informácie o osobách na fotografiách, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies