Podvodník kuriérovi za pneumatiky nezaplatil

NETKY.SK • 16 Jún 2012, 06:31 • 2 min
Podvodník kuriérovi za pneumatiky nezaplatil

Podvodník kuriérovi za pneumatiky nezaplatil - Krimi Poverený policajt obvinil 43-ročného muža zo Serede z prečinu podvodu. Obvinený začiatkom apríla v Seredi prevzal od kuriéra zásielku, a to štyri kusy pneumatík.

slovakia

left justify in out

img

Poverený policajt obvinil 43-ročného muža zo Serede z prečinu podvodu. Obvinený začiatkom apríla v Seredi prevzal od kuriéra zásielku, a to štyri kusy pneumatík. Podpísal preberací protokol a pneumatiky uložil do odstaveného vozidla BMW. Nezaplatil ich však, povedal, že nemá u seba dostatočnú sumu a odišiel do vchodu pre peniaze, informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus. "Muž sa však na miesto nevrátil. Kuriér sa s ním telefonicky spojil a kupujúci mu povedal, že je pred bankomatom a vyberá peniaze. Kuriér sa toto rozhodol preveriť, avšak muža na mieste nenašiel," priblížil Hanus s tým, že oklamaný dodávateľ sa s ním spojil znovu, no muž mu uviedol, že je pred iným bankomatom. Napokon bol jeho telefón nedostupný. Podľa hovorcu podvodník svojím konaním spôsobil škodu vo výške 1055 eur. Policajtom zo Serede sa muža podarilo vypátrať a obviniť. V prípade dokázania viny hrozí Seredčanovi trest odňatia slobody až na dva roky.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies