Podvodníčka z Británie. Neuveríte, čím si zarábala!

NETKY.SK • 17 Júl 2022, 11:00 • 2 min
Podvodníčka z Británie. Neuveríte, čím si zarábala!

WALES - Vynaliezavá Britka bola za svoje činy odsúdená.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná žena z Walesu sa rozhodla zarábať si naozaj kurióznym spôsobom. Za peňažný obnos opakovane skladala záverečné skúšky v autoškole, pričom sa vydávala za iných študentov. Tí jej za absolvovanie testov platili nemalé peniaze. Úrady si jej konanie všimli až po stopäťdesiatom raze! 

 

Prečítajte si tiež: Antony Blinken: „ Rusi porušujú Ženevskú konvenciu a musia byť potrestaní."

 

img

 

Potom, ako britské úrady začali konečne konať, sa žena postavila pred súd. Inderjeet Kaurová sa k činom priznala a počas súdneho procesu odhalila podrobnosti svojho nezákonného biznisu. V rokoch 2018 až 2020 skladala tak teoretické i praktické skúšky za ľudí, ktorí nevedeli testy absolvovať, išlo najmä o prisťahovalcov, ktorí mali problém s angličtinou. 

 

Testy na vodičák skladala vo Walese, Birminghame, Swanse, Carmarthene i v okolí Londýna. Za svoje služby si účtovala 700 až 800 libier, podľa toho, či išlo o praktickú alebo teoretickú časť. 

 

Mohlo by vás zaujímať aj: Príde Slovensko o jediného výrobcu hliníka?

 

img

 

Súd poslal Inderjeet Kaurovú na osem mesiacov do väzenia.  V odôvodnení rozsudku sudca Thomas Hickens uviedol:

 

„Praktické vodičské a teoretické skúšky existujú, aby zabezpečili, že ľudia z autoškoly vyjdú so znalosťami a schopnosťami, ktoré su nutné preto, aby sa na cestách všetci mohli cítiť bezpečne. Akékoľvek obchádzanie pravidiel, teda i konanie obžalovanej, priamo ohrozuje životy ľudí." 

 

Prečítajte si aj: Ján Budaj prisľúbil Ukrajine mimoriadnu pomoc. Čo všetko bude zahŕňať?

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies