Podvodníčka okradla 80-ročnú babičku

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 11:00 • 2 min
Podvodníčka okradla 80-ročnú babičku

LEVICE - Podvodníčka okradla 80-ročnú babičku z Výškoviec nad Ipľom v Levickom okrese. Nahovorila jej, že je zo zdravotnej poisťovne a priniesla jaj 300 eur na lieky.

slovakia

left justify in out

Dôverčivá starenka sa potešila a neznámu ženu pozvala dnu. Tá použila už overený trik a nechala si rozmeniť peniaze. Dôchodkyňa priniesla z izby 650 eur a vkladnú knižku, žena jej ich z ruky vytrhla a zmizla. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, žena mohla maž 30 až 40 rokov, vysoká bola asi 160 cm a mala dlhé hnedé vlasy. Oblečený mala tmavomodrý kabát a tmavé nohavice. Polícia prípad rieši ako krádež, trestná sadzba je v tomto prípade tri až desať rokov. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri objasňovaní tohto činu, možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

 

Polícia neustále upozorňuje hlavne starších ľudí, aby nedôverovali neznámym ľuďom, nepožičiavali im peniaze a nepúšťali ich do domu. V nejednom prípade totiž môžu prísť aj o celoživotné úspory.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona