Podvodníčka chcela okradnúť dôchodkyňu o 8000 eur, zastavila ju polícia

NETKY.SK • 5 September 2016, 16:42 • 2 min
Podvodníčka chcela okradnúť dôchodkyňu o 8000 eur, zastavila ju polícia

MARTIN - Desať rokov za mrežami hrozí 31-ročnej žene, ktorá sa pokúsila okradnúť dôchodkyňu z okresu Martin o niekoľko tisíc eur. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

Pod vymyslenou zámienkou, že vnuk 84-ročnej ženy mal dopravnú nehodu a potrebuje peniaze, sa od nej 31-ročná Sofia z Lučenca pokúsila vylákať 8000 eur. Spoločne odišli taxíkom z Martina do Žiliny, kde chcela dôchodkyňa vybrať finančnú hotovosť a odovzdať ju obvinenej. "Rýchlym zásahom policajtov a za aktívnej pomoci občanov k výberu nedošlo a obvinenú ženu zadržali," uviedol žilinský krajský policajný hovorca.

 

Ako ďalej uviedol, mladej žene hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Obvinená je stíhaná väzobne. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal Moravčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies