Podvodníci zákerne okradli dve dôchodkyne, polícia po nich pátra

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 15:05 • 2 min
Podvodníci zákerne okradli dve dôchodkyne, polícia po nich pátra

BRATISLAVA/SNINA - Polícia pátra po podvodníkoch, ktorí cez víkend okradli dve dôchodkyne v obci Hostovice v okrese Snina.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, neznámy muž a žena vošli do domu, v ktorom žije 87-ročná žena a jej 64-ročná dcéra, ktorá sa o ňu stará. Tvrdili, že sú zo sociálky a ponúkajú 600-eurový príspevok na opravu kúpeľne. V nestráženej chvíli im ukradli obálku s 2 000 eurami. 

Páchatelia ušli na svetlej Škode Octavia, evidenčné číslo sa mohlo začínať BL. Muž mal 50 až 60 rokov, mal tmavé, po bokoch prešedivené vlasy, vysoký bol zhruba 180 cm, strednej postavy. Oblečený mal hnedý trojštvrťový kabát. Žena mohla mať 30 až 40 rokov, oblečený mala červený trojštvrťový kabát, čierne nohavice a obuté mala červené topánky. Vlasy mala schované pod červenou baretkou alebo čiapkou a mala tmavé okuliare. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri ich vypátraní, možno oznámiť na linke 158.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona