Podvodníci okradli vyše 80-ročnú dôchodkyňu

NETKY.SK • 1 Február 2018, 10:28 • 2 min
Podvodníci okradli vyše 80-ročnú dôchodkyňu

BRATISLAVA/ŽIAR NAD HRONOM - Ďalšia dôchodkyňa uverila podvodníkom a prišla o úspory. Osemdesiatjedenročnej žene zavolal neznámy muž a oznámil jej, že jej synovec havaroval, leží v nemocnici v Žiari nad Hronom a ak mu chce pomôcť, musí vložiť tritisíc eur na účet v banke.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vystrašenej žene nadiktoval číslo účtu, babička vzala z domu hotovosť a odišla ich vložiť do banky v Žiari nad Hronom. Až v nemocnici prišla na to, že ju podviedli.

Polícia neustále upozorňuje hlavne starších ľudí, aby boli opatrní a v žiadnom prípade nikdy nedávali peniaze ani iné cennosti cudzím ľudom. Za žiadnych okolností nepúšťali do bytov cudzích ľudí a v prípade telefonátov si spätne overili, či ide skutočne o rodinných príslušníkov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona