FOTO Podvedená žena takto doriadila luxusný Range Rover

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 17:15 • 2 min
FOTO Podvedená žena takto doriadila luxusný Range Rover

LONDÝN – Sociálne siete zaplavili fotografie luxusného SUV, na ktorom sa vynímali nasprejované zúrivé nápisy od zjavne bývalej priateľky alebo manželky.

slovakia

left justify in out

Biely Range Rover Revere, ktorého cena začína v okolí 100.000 eur, bol zaparkovaný v blízkosti známeho luxusného domu Harrods v západnom Londýne. Celé auto zdobili rozzúrené odkazy od bývalej priateľky alebo manželky, ktoré boli nasprejované jasnou červenou farbou.

Na oboch stranách vozidla boli nasprejovaný obrovský nápis "Podvodník", zatiaľ čo veta "Dúfam, že stála za to" zdobili kapotu a zadné okno. Ak by to maijteľovi nebolo hneď jasné, tak na pravom prednom blatníku svietil oznam "Je koniec."

 



Autorka záberov potvrdila, že videla ženu, ktorá auto posprejovala. "Nemám tušenie, kto to bol, ale bola ako zmyslov zbavená. Nikto sa ju nepokúsil zastaviť. Potom jednoducho odišla," povedala prítomná svedkyňa celého incidentu.

Niektorí ľudia však tvrdia, že celá záležitosť je len nejakým reklamným ťahom.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies