Podujatie Global Grappling po prvýkrát aj na Slovensku!

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 16:35 • 2 min
Podujatie Global Grappling po prvýkrát aj na Slovensku!

BRATISLAVA - Úspešná zápasnícka liga Global Grappling sa prvýkrát predstavila na Slovensku a to v meste Kolárovo. Bolo to 41. kolo tejto súťaže na ktorom sa zúčastnilo 117 zápasníkov z Maďarska a zo Slovenska. Súťaž hostila mestská športová hala v Kolárove a hlavným organizátorom bol predseda klubu Contendo MMA a BJJ klub Kolárovo Attila Forgács a tím Riberio Jiu Jitsu Slovensko.

slovakia

left justify in out

Slovensko reprezentovali kluby Riberio Jiu Jitsu Slovensko, BJJ Slovakia, Kempo a BJJ Gabčíkovo, Spartakus Fight Gym a Wolf Fight Klub. Súťažilo sa ako klasicky v detských, juniorských, dospelých a seniorských kategóriach. Súťažiaci si zmerali sily v Gi grapplingu, No Gi grapplingu, Combat Grapplingu a v zápasoch v rukaviciach.

 

Slovenské tímy obstáli veľmi statočne a získali veľa medailí a cenné skúsenosti zo súťaže. Riberio Jiu Jitsu Slovensko získalo 12 zlatých medailí, 7 strieborných a 3 bronzové. Bjj Slovakia 1 striebro, Kempo a BJJ Gabčíkovo 17 zlatých 11 striebro a 7 bronzových medailí. Wolf Fight Klub 2 zlatých, 7 strieborných a 3 bronzové medaile a 1 štvrté miesto. Spartakus Fight Gym získal 1 zlato a 1 bronz.

 

img

 

Zápasníci a ich tréneri predviedli neskutočné výkony, nesklamali ani organizátori súťaže celý priebeh bol súťaže bol na veľmi dobrej úrovni. Podľa predbežných informácií sa na slovenské kolo tejto ligy môžeme tešiť aj na budúci rok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona