Podsvetie ponúka vysokú odmenu za mená nových svedkov v prípade D.Tupého

NETKY.SK • 10 Január 2011, 09:10 • 2 min
Podsvetie ponúka vysokú odmenu za mená nových svedkov v prípade D.Tupého

Podsvetie ponúka vysokú odmenu za mená nových svedkov v prípade D. Tupého - Krimi Bratislavská mafia podľa televízie Markíza ponúka vysokú odmenu za mená nových svedkov v prípade vraždy Daniela Tupého.

slovakia

left justify in out

Bratislavská mafia podľa televízie Markíza ponúka vysokú odmenu za mená nových svedkov v prípade vraždy Daniela Tupého. Potvrdili jej to dva od seba nezávislé zdroje.
      Ako televízia uviedla vo svojom dnešnom hlavnom spravodajstve, podsvetie ponúka 200.000 eur za mená ľudí, ktorí minulý rok vypovedali na polícii a sú ochotní podať v kauze nové fakty. Údajne má ísť o štyroch nových svedkov.
      Otec Daniela Tupého si myslí, že polícia nemala vôbec informovať o nádejnom postupe a minister vnútra nemal spomínať nové svedectvá. Šéf rezortu vnútra Daniel Lipšic však ubezpečuje, že mafia nepochodí ani so štedrou odmenou. "Nepodarí sa im to," podčiarkol s tým, že policajti, ktorí sa prípadom zaoberajú, podsvetiu nič neprezradia ani za takéto peniaze.
      Lipšic 4. novembra počas pietnej spomienky na zavraždeného študenta Daniela Tupého uviedol, že polícia v tejto kauze už vypočula ďalších svedkov. "Boli urobené nové úkony vo veci," informoval vtedy.
      Ministerstvo vnútra k 1. novembru minulého roka zrušilo špecializovaný tím, ktorý sa vyšetrovaním zaoberal.
      Študent pri útoku 4. novembra 2005 na Tyršovom nábreží v Bratislave utrpel osem bodných rán, ďalšie poranenia hlavy a zlomeniny. Na následky zranení zomrel ešte pred prevozom do nemocnice. Ďalších siedmich mladíkov útočníci dokopali.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies