Podpredsedníčka parlamentu Laššáková mala autonehodu

NETKY.SK • 5 Júl 2015, 08:42 • 2 min
Podpredsedníčka parlamentu Laššáková mala autonehodu

BRATISLAVA - Podpredsedníčka parlamentu za Smer-SD Jana Laššáková mala dnes pri obci Ožďany v okrese Rimavská Sobota dopravnú nehodu. V súčasnosti je v nemocničnom ošetrení.

slovakia

left justify in out

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel TASR informoval, že Laššáková utrpela pri nehode povrchové poranenia v oblasti bedier a drieku. Z miesta nehody ju vrtuľník transportoval do Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici. "Pri prevoze bola pri vedomí," uviedol Chmel.

"Potvrdzujeme, že podpredsedníčka NR SR Jana Laššáková je u nás hospitalizovaná. Bližšie informácie však poskytovať nebudeme," uviedla pre TASR hovorkyňa Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici Ružena Maťašeje.

TASR sa po nehode podarilo spojiť priamo s podpredsedníčkou parlamentu, no vzhľadom na svoj zdravotný stav nechcela udalosť komentovať.

Na zdravotný stav Laššákovej sa informoval predseda NR SR Peter Pellegrini. "Kontaktoval ministra zdravotníctva, ktorý mu poskytol aktuálne informácie," uviedol riaditeľ Odboru komunikácie s médiami a verejnosťou Národnej rady SR Martin Dorčák. Dodal, že v nedeľu (5.7.) popoludní Pellegrini navštívi Laššákovú v nemocnici.

Podľa medializovaných informácií nedalo vozidlo, ktoré odbočovalo na hlavnú cestu, prednosť autu, v ktorom sedela politička.

Laššáková dnes absolvovala výjazd na juhu Banskobystrického kraja. V niektorých dedinách v okrese Lučenec a Rimavská Sobota spolu s premiérom Robertom Ficom a ministrom vnútra Robertom Kaliňákom odovzdávali dobrovoľným hasičom nové a repasované hasičské vozidlá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies