Podpredseda Dopravného úradu od októbra zarobí viac

NETKY.SK • 1 Október 2014, 13:07 • 2 min
Podpredseda Dopravného úradu od októbra zarobí viac

BRATISLAVA - Podpredseda Dopravného úradu Dušan Knap bude mať od 1. októbra vyšší funkčný plat v celkovej výške 2 459,50 eura.

slovakia

left justify in out

Rozhodla o tom v stredu vláda na návrh ministra dopravy Jána Počiatka. Štátny zamestnanec má podľa zákona o štátnej službe nárok na zvýšenie platovej tarify od prvého dňa kalendárneho mesiaca, v ktorom dosiahol ďalší rok služobnej praxe. Knap dosiahne tri roky služobnej praxe 6. októbra a jeho platová tarifa sa zvyšuje o 1 %.

 

Funkčný plat Knapa pozostáva z platovej tarify v 11. triede vo výške 951,50 eura, zo zvýšenia platovej tarify za služobnú prax o 3 % po troch rokoch praxe o 29 eur, z príplatku za riadenie 600 eur, osobného príplatku 869 eur a príplatku za vedenie služobného motorového vozidla 10 eur. Plat podpredsedu Dopravného úradu financuje ministerstvo dopravy v rámci svojho schváleného limitu výdavkov na mzdy a platy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona