Podporme Maťa Homolu na ceste do WTCC!

NETKY.SK • 14 Október 2014, 09:23 • 2 min
Podporme Maťa Homolu na ceste do WTCC!

BRATISLAVA - Maťo Homola je už vo svojich 20-tich rokoch a so svojim pretekárskym BMW jedným z najúspešnejších automobilových pretekárov u nás a môže byť vôbec prvým pretekárom zo Slovenska, ktorý má potencionál jazdiť Majstrovstvá sveta cestovných automobilov pod značkou FIA.

slovakia

left justify in out

Na začiatku septembra absolvoval Maťo Homola úspešné WTCC testy na okruhu Catalunya pri Barcelone, kde bol obrovským prekvapením, keď bol suverénne najrýchlejší, čo mu opäť o čosi viac priblížilo dvere do svetového šampionátu. Viacerí šéfovia racing tímov a vedúce osobnosti WTCC a Eurosportu podrobne sledujú jeho jazdecké napredovanie a predpovedajú mu úspešnú budúcnosť.
 
Maťo Homola je už dvojnásobným vicemajstrom v európskom šampionáte v pretekoch cestovných automobilov FIA ETCC a preto ďalším logickým krokom v jeho kariére by bola práve účasť v Majstrovstvách sveta cestovných automobilov. Štart vo FIA WTCC, ktoré počas 12 pretekov budúceho roka zavíta na štyri kontinenty, vrátane nášho Slovakia Ringu, je finančne náročný. Poskladať rozpočet si vyžaduje veľa práce a silnú fanúšikovskú základňu, ktorá motivuje k spolupráci ďalších potenciálnych sponzorov.
 
Teraz je tu čas pre všetkých podporovateľov Maťa Homolu, či slovenského motoršportu. Pomôžme dostať prvého Slováka do Majstrovstiev sveta. Stačí dať like na fanstránke Maťa Homolu na Facebooku. Ak by sa mu podarilo získať ďalších 100 tisíc fanúšikov, stal by sa tretím najpopulárnejším jazdcom WTCC. Navyše, za každých 10 tisíc likeov splní Maťo bláznivú výzvu fanúšikov a natočí o nej pre nich video.

 

Link fanstránky Maťa Homolu na FB: https://www.facebook.com/homolamotorsport




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies