Podozrivý z vraždy malého utečenca sa priznal k vražde ďalšieho chlapca

NETKY.SK • 30 Október 2015, 12:41 • 2 min
Podozrivý z vraždy malého utečenca sa priznal k vražde ďalšieho chlapca

BERLÍN - Tridsaťdvaročný Nemec zadržaný v prípade vraždy štvorročného chlapca z rodiny utečencov z Bosny sa priznal k zavraždeniu ďalšieho dieťaťa, oznámila dnes nemecká prokuratúra. Hovorca prokuratúry Stefan Stöhr pre agentúru AP uviedol, že podozrivý, ktorého meno nezverejnili, sa priznal k zabitiu šesťročného Eliasa, ktorý sa stratil v júli neďaleko svojho bydliska v meste Postupim pri Berlíne.

slovakia

left justify in out

Stöhr dodal, že nemá ďalšie informácie o tom, čo podozrivý povedal vyšetrovateľom. Neskôr v priebehu dnešného dňa je však plánovaná tlačová konferencia. Podozrivého zadržali vo štvrtok v dome jeho rodiny neďaleko Berlína po tom, ako ho polícii nahlásila jeho matka. Podľa polície sa ihneď priznal, že zabil štvorročného Muhammada, ktorý zmizol 1. októbra z registračného centra pre utečencov v nemeckej metropole. Telo chlapca našli aute zadržaného. V dnešnom vyhlásení polícia uviedla, že podozrivý podľa vlastných slov zabil chlapca 2. októbra, deň po únose. Bližšie detaily odmietla poskytnúť. Motív činu nie je známy. Podľa štvrtkového vyjadrenia úradov však nie sú náznaky, že by zadržaný mal xenofóbne postoje alebo nejaké spojenie s krajne pravicovými skupinami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies