Podozrivý z vraždy Aničky sa pokúsil o samovraždu

NETKY.SK • 21 Marec 2011, 12:34 • 2 min
Podozrivý z vraždy Aničky sa pokúsil o samovraždu

Podozrivý z vraždy Aničky sa pokúsil o samovraždu

slovakia

left justify in out

img

Český recidivista Otakar T., ktorého polícia obvinila zo znásilnenia a vraždy malej Aničky z Prahy a od minulého týždňa je vo vyšetrovacej väzbe, sa dnes ráno vo svojej cele vo väzení v Prahe na Pankráci pokúsil spáchať samovraždu.
      S odvolaním sa na nemenované väzenské a nemocničné zdroje o tom ako prvý informoval server novinky.cz. Štyridsaťjedenročného muža záchranári v jeho cele oživovali a neskôr odviezli do nemocnice. Údajne sa pokúšal obesiť na improvizovanom povraze z pruhov plachty.
      „Môžem potvrdiť, že v ranných hodinách došlo k pokusu o samovraždu. Záchranná služba muža odviezla do nemocnice v Prahe-Střešoviciach,“ informoval Jiří Dolejší, hovorca pankráckeho väzenia bez toho, aby priamo potvrdil, že ide o Otakara T.
      Českí kriminalisti minulý týždeň obvinili 41-ročného recidivistu Otakara T. zo znásilnenia a vraždy deväťročného dievčatka z Prahy, ako aj zo 17 krádeží na území Prahy a Stredočeského kraja.
      Sudca návrh na väzbu akceptoval napriek tomu, že proti mužovi svedčia zatiaľ iba nepriame dôkazy – že bol v blízkosti miesta činu a bol v kontakte s dievčatkom. Deväťročná Anička bola nezvestná od vlaňajšieho októbra, keď sa stratila cestou zo školy. Telo dieťaťa sa podarilo objaviť v Prahe-Troji až minulý týždeň. Pitva potvrdila, že školáčka zomrela násilnou smrťou.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies