Podozriví z ovplyvňovania výsledkov v Anglicku pred súdom

NETKY.SK • 13 December 2013, 16:35 • 2 min
Podozriví z ovplyvňovania výsledkov v Anglicku pred súdom

LONDÝN - Štyria muži sa v piatok objavili na súde v Birminghame v kauze ovplyvňovania výsledkov zápasov v nižších anglických futbalových súťažiach. Na pojednávaní sa zúčastnili 22-roční futbalisti Michael Boateng a Hakeem Adelakun a spoluiniciátori Chann Sankaran (33) a Krišna Sanjey Ganeshan (43). Všetci sú obvinení z pokusu podvodu v stávkových kanceláriách.

slovakia

left justify in out

Dvaja futbalisti, ktorí medzičasom dostali výpoveď z klubu šiestej najvyššej súťaže FC Whitehawk, a Singapurčania Sankaran s Ganeshanom sú údajne zapletení do ovplyvňovania výsledkov stretnutí. K trestným činom malo dôjsť v novembri tohto roka. Zatiaľ, čo dvoch futbalistov prepustili na kauciu, Sankaran s Ganeshanom zostávajú vo väzbe. Všetci štyria sa vrátia na ten istý súd 7. marca 2014, samotný proces by sa mal začať v máji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies