Podolski skóroval proti Ekvádoru za necelých 9 sekúnd

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 10:34 • 2 min
Podolski skóroval proti Ekvádoru za necelých 9 sekúnd

BOCA RATON - Excelentný kúsok sa podaril útočníkovi nemeckej futbalovej reprezentácie Lukasovi Podolskému. Zakončovateľ londýnskeho Arsenalu skóroval v stredajšom medzištátnom prípravnom zápase v americkej Floride proti Ekvádoru (4:2) už po necelých deviatich sekundách.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný kanonier krátko po rozohrávke zobral loptu obrancovi Gabrielovi Achilierovi a pomedzi nohy juhoamerického gólmana dosiahol svoj 45. presný zásah v najcennejšom drese. Podolski pridal v prvom polčase aj gól s poradovým číslom 46 za "Nationalelf". Nemci aj bez hráčov finalistov Ligy majstrov 2012/2013 Bayernu Mníchov a Borussie Dortmund viedli po 24 minútach už 4:0.

"Prepáčte, ale nepodarilo sa mi dať hetrik. Sľubujem, že nabudúce to bude lepšie," povedal s úsmevom pre oficiálnu stránku Nemeckého futbalového zväzu (DFB) Podolski a vážnejšie doplnil: "Vždy sa dajú veci robiť lepšie. Verím, že nabudúce budem ešte rýchlejší a prekonám rekord." Oficiálne najrýchlejší gól v dejinách strelil Srb Vuk Bakič, ktorý poslal loptu do siete bezprostredne po rozohrávke zo stredového kruhu v rámci stretnutia druhej najvyššej domácej juniorskej súťaže. Jeho lob preťal bránkovú čiaru za dve sekundy. 

Zverencov Joachima Löwa čaká v nedeľu druhý medzištátny prípravný duel v rámci severoamerického turné, nastúpia proti Američanom, ktorých vedie Nemec Jürgen Klinsmann.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies