Podolski priletel do Milána, jeho prestup do Interu je na spadnutie

NETKY.SK • 3 Január 2015, 12:06 • 2 min
Podolski priletel do Milána, jeho prestup do Interu je na spadnutie

MILÁNO - Nemecký futbalový útočník Lukas Podolski je na odchode z Arsenalu Londýn a má namierené do Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

Majster sveta z brazílskeho šampionátu v piatok večer priletel do Milána, kde sa s úsmevom na tvári a držiac šál v čierno-modrých farbách "nerazzurri" fotil s fanúšikmi Interu. Podolski by sa mal počas víkendu dohodnúť s vedením klubu na osobných podmienkach. Tréner Arsenalu Arsene Wenger vo štvrtok uviedol, že Londýnčania sú pripravení akceptovať ponuku Interu za 100-násobného nemeckého reprezentanta.
      

"Prvá ponuka bola doslova absurdná a ihneď sme ju zamietli. Druhá je však oveľa serióznejšia a my sme pripravení ju akceptovať. Je veľmi pravdepodobné, že Podolski v januárovom prestupovom období odíde do Milána," uviedol Wenger v priebehu týždňa.
      

Podolski prestúpil na sever Londýna v roku 2012 z 1. FC Kolín, ale nedokázal si vybojovať pevné miesto v základnej zostave "kanonierov". Za Arsenal naposledy nastúpil 13. decembra vo víťaznom dueli proti Newcastlu United (4:1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies