Podolski pre zranenie členka nedohrá kvalifikáciu

NETKY.SK • 7 Október 2015, 09:47 • 2 min
Podolski pre zranenie členka nedohrá kvalifikáciu

BERLÍN - Kouč nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw musel pred blížiacim sa záverom kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska urobiť jednu vynútenú zmenu v nominácii.

slovakia

left justify in out

Útočník tureckého klubu Galatasaray Istanbul Lukas Podolski vypadol zo súpisky pre zranenie ľavého členka, ktoré si privodil u svojho zamestnávateľa. Podľa vyjadrenia Nemeckého futbalového zväzu (DFB) 30-ročný poľský rodák opustil výpravu národného tímu v utorok a vrátil sa späť do Turecka, kde sa podrobí ďalším vyšetreniam. Tréner Löw má k dispozícii 22 futbalistov, s ramenami však laboruje zakončovateľ Bayeru Leverkusen Karim Bellarabi. Nemcom stačí na účasť na dvanástom kontinentálnom šampionáte v rade jediný bod z dvojzápasu eliminačnej D-skupiny proti Írsku (vonku v Dubline) a Gruzínsku (doma v Lipsku).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona