Podolák sa stretol s hráčmi MFK Košice, veci sú otvorené

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 11:20 • 2 min
Podolák sa stretol s hráčmi MFK Košice, veci sú otvorené

KOŠICE - Prezident futbalového MFK Košice Blažej Podolák dodržal sľub, ktorý dal hráčom a v utorok sa s nimi stretol po tréningu v šatni na štadióne Lokomotívy.

slovakia

left justify in out

Po stretnutí sa z tvárí hráčov, ktorí vychádzali z hlavnej budovy košického štadióna podľa denníka Korzár nezračila veľká spokojnosť. V klube sa prehlbujú finančné problémy. Po zverejnení otvoreného listu v médiách o narastajúcich dlhoch voči futbalistom nastúpili Košičania v piatok v Senici a prehrali 1:3. Tímu z východu patrí po 21. kole v tabuľke Fortuna ligy 8. priečka s 23 bodmi.

 

"Prezident klubu nám niečo povedal, aké je riešenie, že si to máme predebatovať medzi sebou. Uvidíme, čo bude o dva - tri dni, má sa to doriešiť do zápasu s Myjavou. Nech sa my, hráči, venujeme futbalu a uvidíme, ako sa vedenie rozhodne... Ale nič konkrétne nebolo povedané. S chlapcami sme sa rozišli s tým, že sa to potom bude riešiť cez nás, starších, že si koncom týždňa zavoláme. Ale nie je to ešte doriešené, takže nijako sa k tomu nemôžem ani vyjadriť," tvrdil pre denník Korzár stopér Peter Bašista.

 

Hráči podľa Bašistu nedostali zákaz hovoriť s médiami na tému dlhov, ale zatiaľ nevedia, čo ich čaká. Hráčska kabína dôveruje prezidentovi Podolákovi. Vedenie klubu sa snaží nelichotivú situáciu riešiť, futbalisti naďalej trénujú a riadne nastúpia aj na ďalší zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies