Podnikavá Vicotria Beckham: Otvorí si vlastný obchod

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 10:41 • 2 min
Podnikavá Vicotria Beckham: Otvorí si vlastný obchod

LONDÝN - Britská speváčka a módna návrhárka Victoria Beckham si plánuje otvoriť v Londýne svoj prvý obchod, a to aj napriek tomu, že s manželom, futbalistom Davidom Beckhamom vychováva štyri deti. Tridsaťdeväťročná členka skupiny Spice Girls to uviedla v nedeľu počas Vogue Festivalu, ktorý sa konal v londýnskej Royal Festival Hall.

slovakia

left justify in out

"Deti sú moja priorita. Vždy boli a vždy aj budú, takže je to trochu ako žonglovanie. Páči sa mi byť matkou, milujem svoje deti viac než čokoľvek iné, ale taktiež milujem robiť to, čím sa živím. Je to celé o nájdení rovnováhy, čo nie je vôbec jednoduché," vyhlásila Beckham, ktorá momentálne aj s deťmi žije v Londýne. Jej manžel však býva v Paríži, kde pôsobí v miestnom klube Saint-Germain. "Londýn je miestom, kde si chcem otvoriť svoj prvý obchod. Chcela by som spraviť niečo nové, niečo naozaj svieže. Niečo trochu konceptuálne, ale zas nie príliš," dodala. 

Victoria Beckham sa preslávila ako členka spomínanej skupiny Spice Girls, kde ju prezývali Posh Spice. Po tom, ako vyskúšala sólovú kariéru, sa stala úspešnou módnou návrhárkou a tiež je autorkou dvoch kníh. S Davidom Beckhamom sa zosobášila v roku 1999 po dvojročnom vzťahu. V tom istom roku sa im narodil najstarší syn Brooklyn, po ktorom nasledovali v roku 2002 Romeo a v roku 2005 Cruz. Ich rodina sa predvlani v júli rozrástla o prvú dcérku Harper.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies