Podnikateľ Výboh popiera záujem o kúpu stavebnej firmy Doprastav

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 09:49 • 2 min
Podnikateľ Výboh popiera záujem o kúpu stavebnej firmy Doprastav

BRATISLAVA - Podnikateľ Miroslav Výboh nemá záujem o kúpu stavebnej firmy Doprastav. Popiera tak informácie o tom, že by bol jedným z možných investorov v tejto spoločnosti. Informáciu prinieslo dnešné vydanie denníka Sme.

slovakia

left justify in out

"Tieto informácie sú nepravdivé. Nebol som nikdy aktívny v oblasti stavebníctva a nie je ani mojím strategickým zámerom vstupovať do tejto komodity," uviedol Výboh pre denník. Reagoval tak na utorkové (30.7.) informácie Hospodárskych novín (HN), ktoré sa odvolávali na dva nezávislé zdroje.

Výboh podniká v zbrojárskom priemysle, médiá ho označujú za človeka blízkeho vládnemu Smeru-SD. Spoločnosť Doprastav nedávno potvrdila, že záujem investovať do firmy majú štyria uchádzači. Detaily však neuviedla.

Jedným z uchádzačov by mala byť podľa Sme finančná skupina J&T. Tá však svoje transakcie nekomentuje, kým nie sú ukončené. Doprastav tvrdí, že záujem oň je skôr zo zahraničia. Možnosťou je aj maďarská firma Intertoll, ktorá sa venuje skôr prevádzke ciest. K otázkam okolo Doprastavu sa pre denník vyjadrila nejasne. "Nemôžeme poskytnúť žiadne informácie o subjektoch, na ktoré sa pýtate," reagovala spoločnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona