Podnapití Srbi zničili spätné zrkadlá na 24 autách

NETKY.SK • 24 Október 2017, 13:08 • 2 min
Podnapití Srbi zničili spätné zrkadlá na 24 autách

BRATISLAVA - Polícia obvinila dvoch Srbov, 27-ročného Ivana a 22-ročného Aleksandra, z poškodzovania cudzej veci. Obvinení poškodili 24 áut a reklamný pútač.

slovakia

left justify in out

Majiteľom áut tak vznikla škoda za takmer 5 200 eur. Informovala o tom trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Obvinení v sobotu nadránom, po tom, ako sa vracali podnapití z baru na ubytovňu, poškodzovali autá na sídlisku Sihoť v Trenčíne.

 

"Svoje vyčíňanie začali na Nábrežnej ulici. Postupne rôznym spôsobom poškodili až 24 zaparkovaných áut. Svoju pozornosť zamerali najmä na spätné zrkadlá. Tieto buď rozbili, alebo vyhli do strany. Niektoré odtrhli aj s krytom, prípadne zlomili," informovala ďalej Antalová s tým, že na niektorých autách namiesto spätného zrkadla ostali visieť len zväzky káblov.

 

Trenčianski policajti v spolupráci s mestskou políciou pár hodín po skutku na základe výpovede svedkov a zo záberov mestských kamier mužov vypátrali a následne zadržali. Poverený policajt spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvinených. O tom, či budú stíhaní väzobne, rozhodne okresný sudca v Trenčíne. Hrozí im trest na šesť mesiacov až tri roky.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies