Podmanický: Pre Smer by bolo stratou,ak by Maďarič nebol podpredseda

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 15:25 • 2 min
Podmanický: Pre Smer by bolo stratou,ak by Maďarič nebol podpredseda

BRATISLAVA - Pre Smer-SD by bolo podľa okresného predsedu strany v Čadci Jána Podmanického stratou, keby Marek Maďarič nebol podpredsedom strany.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA, je presvedčený, že tak ako doteraz, vedenie strany aj delegáti na mimoriadnom sneme dobre vyhodnotia a zvážia ďalšie smerovania Smeru-SD. Marekovi Maďaričovi, ktorý sa vzdal pred desiatimi dňami funkcie podpredsedu Smeru-SD, sa nepodarilo presadiť, aby sa stal miesto Dušana Čaploviča podpredsedom strany Juraj Blanár.

 

Maďarič sa preto podľa informácií agentúry SITA rozhodol, že kandidovať na podpredsednícku funkciu nebude ani on. Maďarič totiž 16. júna oznámil, že sa rozhodne o kandidatúre podľa miery a rozsahu zmien v strane. Podľa informácií agentúry SITA by sa mal však ešte pred snemom, ktorý sa začne v sobotu ráno, stretnúť so straníckym šéfom Robertom Ficom. Blanár nechce komentovať rozhodnutie Maďariča. „Personálne otázky sú naša vnútorná vec, ktorú vyriešime v sobotu na sneme,“ povedal dnes pre agentúru SITA.

 

Mimoriadny snem Smeru-SD bude 28. júna v Bratislave. Jeho zvolanie oznámil pred dvoma týždňami predseda strany Robert Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies