Podľa Xaviho si Cristiano Ronaldo nezaslúži Zlatú loptu

NETKY.SK • 24 December 2014, 11:33 • 2 min
Podľa Xaviho si Cristiano Ronaldo nezaslúži Zlatú loptu

BARCELONA - Cristiano Ronaldo si podľa Xaviho Hernándeza z FC Barcelona nezaslúži Zlatú roku pre najlepšieho futbalistu sveta za rok 2014.

slovakia

left justify in out

"Na majstrovstvách sveta v Brazílii nepredviedol nič. V tomto roku to bol kľúčový turnaj," pripomenul v rozhovore pre katalánsky Sport Xavi.

Tridsaťštyriročný stredopoliar už mohol byť v súčasnosti hráčom New Yorku Red Bulls v MLS. Po zmene trénera v Barcelone ho však Luis Enrique presvedčil, aby zostal v katalánskom mužstve. "Chcem teraz zostať v Barcelone do roku 2016. Minulú sezónu som zakončil veľmi rozčarovaný svojou úlohou v mužstve. Na lavičke náhradníkov som zostal v poslednom súboji proti Atléticu, v ktorom sa rozhodovalo o titule. Po sezóne prišiel nový tréner, ktorý mal prebudovať mužstvo. Ja som mal pocit, že prišiel čas odísť. Po rozhovore s Luisom Enriqueom som zmenil rozhodnutie," doplnil Xavi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies