Podľa USADA je Cyborg nevinná

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 14:02 • 2 min
Podľa USADA je Cyborg nevinná

LAS VEGAS - Celý proces trval dva mesiace. Vyzerá to tak, že Cris Cyborg nebrala Spironolaktón kvôli tomu aby zahladila stopy steroidov ale používala ho na terapeutické účely pri endokrinnom ochorení.

slovakia

left justify in out

Aj napriek tejto správe čelila Cris Cyborg veľkej kritike, kvôli tomu, že už raz mala problémy so zakázanými látkami a to v roku 2011 so Stanazolom. Fanúšikovia MMA nezabúdajú a po tejto novej afére sa stala zasa terčom neprajníkov.

 

V roku 2011 ju najviac kritizovala Ronda Rouseyová ktorá vtedy povedala, že kvôli tomuto jej prešľapu s ňou nechce zápasiť. Podľa Cris Cyborg teraz keď Rouseyová dvakrát po sebe prehrala je jasné, že celý čas hľadala iba výhovorky aby proti nej nemusela zápasiť.

 

"Je jednoznačné, že ma veľa ľudí nenávidí ale ja ich mám rada, lebo kvôli nim viem byť v oktagone ešte tvrdšia. Inšpirujú ma aby som im ukázala, kto som v skutočnosti a že si zaslúžim to miesto kde práve som."

 

Cyborg si bola istá, že ju USADA nebude trestať, ale aj napriek tomu stratila viacero sponzorov a musela zrušiť aj pár verejných vystúpení. Keďže obvinenie z dopingovej aféry vyšlo najavo ešte pred prešetrením, tak podľa nej začali ľudia priskoro súdiť jej priestupok.

 

"Veľa ľudí nie je vedomých so silou médií, a keď niekto ako Joe Rogen napíše na svoj Twitter ktorý sleduje 6 miliónov ľudí, že som podvádzala a preto ma navždy dištancujú tak mu to ľudia uveria. Ľudia nie sú zvedaví na výsledky testov ale hneď ťa zavrhnú."

 

Na otázku, že ako sa cítila keď jej USADA oznámila, že je nevinná odpovedala takto:

 

"Bola som veľmi nervózna lebo už raz som spravila chybu, ale vtedy som sa poučila. Viem už aj to, že v takejto situácií ťa falošný ľudia opustia. Ale tí ktorí stoja teraz vedľa mňa sú všetci takí ktorým môžem dôverovať a preto si ich veľmi vážim."

 

Podľa slov Whitea by mal teda nasledovať zápas proti aktuálnej držiteľke titulu Germain de Randmieovej. Ale de Randimieová hovorí, že by radšej išla do odvety proti Hollmovej, tak uvidíme ktorý zápas si vedenie UFC teda vyberie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies